Viticultura

El nostre segell

Respectuosa amb el medi ambient, no s´utilitzen insecticides, herbicides o altres productes de síntesis química.

Per convenciment personal hem passat del cultiu ecològic a emprar tècniques biodinàmiques amb l’objectiu d’aconseguir una finca equilibrada i sostenible, afavorint la biodiversitat i l’estructura del sol. Coberta vegetal espontània i puntualment sembrada entre fileres amb  varietats d’arrel pivotant que permeten airejar la terra, aportar matèria orgànica i millorar la vida microbiana (a través dels preparats biodinàmics) que la transforma en sals minerals assimilables per les plantes. 

Com a complement efectuem aportacions extra de compost a aquelles zones de la vinya que ho necessitin. L’ús de preparats biodinàmics, infusions i extractes vegetals d’elaboració pròpia tant per el compost com per les plantes té com a objectiu la reducció  de l’ús de el coure i el sofre.

La producció queda limitada a 8000 Kg per hectàrea donant com a resultat un raïm sa, vital equilibrat i amb caràcter. Treballs manuals tant a la poda d’hivern com a la poda en verd.

Prèvia selecció per parcel·les, la verema es fa manualment amb caixes de 20 Kg de capacitat, garantint la seva arribada al celler, situat a la mateixa finca, en pocs minuts i en perfectes condicions. Producció ecològica (certificació CCPAE) i biodinàmica (certificació DEMETER).

Reconeixements