Enologia

El nostre llegat

Celler situat al vell mig de la Finca La Font de Jui. Vinifiquem exclusivament el nostre propi raïm segons el principi de la mínima intervenció i màxim respecte pel producte.

El premsat a baixa pressió i  amb la màxima suavitat de raïms sencers permet obtenir un most de gran qualitat i prescindir de tractaments correctors poc específics preservant el seu caràcter.

S´obtenen rendiments iguals o inferiors al 50%, el most immediatament refrigerat, passa per gravetat a dipòsits d´acer inoxidable a temperatura controlada per permetre el desfangat estàtic, el procediment més respectuós evitant l’ús d’enzims.

Llarga fermentació a baixa temperatura seguida d´un dilatat període de clarificació per gravetat , estabilitzat pel fred de l’hivern, no filtrat. 

El tiratge segons el mètode tradicional donarà lloc a la segona fermentació a l´ampolla. Fa la segona fermentació a l´ampolla seguida d´una criança mínima de 18 mesos a la cava soterrada que permet un temperatura estable al llarg de tot  l´any.

Finalment el degollat es farà en calent i sense adició de licor d’expedició que no sigui el propi vi, buscant que sigui la màxima expressió de la terra on creix, producte natural lluny de la indesitjable normalització, l’expressió d´un terroir, no d’un celler. 

El resultat d´aquest llarg procés donarà al nostre vi personalitat pròpia, cremositat, volum, carbònic ben integrat i els aromes propis de la criança sobre les mares.   

Al final, a l´ampolla poden aparèixer petits dipòsits prova d´una elaboració natural i respectuosa amb el producte.

La terra

El nostre origen

Vinya situada dins el paratge  La Pedra Blanca al municipi de Subirats, Alt Penedés.Coneguda com La Font de Jui, d’una extensió d’onze hectàrees i mitja, pendents suaus, sòl calcari, franc-argilós, profund i ben drenat. Llegir mes

Viticultura

El nostre segell

Respectuosa amb el medi ambient, no s´utilitzen insecticides, herbicides o altres productes de síntesis química. Ús de preparats biodinamics  , infusions i extractes vegetals a fi de reduir l’ús del coure i aconseguir una vinya vital i equilibrada. Llegir mes

Enologia

El nostre llegat

Celler situat al vell mig de la Finca La Font de Jui. Vinifiquem exclusivament el nostre propi raïm segons el principi de la mínima intervenció i màxim respecte pel producte. Llegir mes

Clàssic penedès reserva

Resultat

El primer vi escumós que oferim al mercat és un Clàssic Penedès Reserva, verema del 2016, que anomenem MIRATGE, és una barreja de Chardonnay i Pinot noir, un li dóna frescor i capacitat d'envelliment i l'altre un color característic.

Reconeixements